menu


2015. május 18., hétfő

Eltitkolt marsi élet és utazások a Marsra. Obama a Marson.

Kizárólag segítési szándéktól vezérelve, keressük annak a módját, hogy elkerülhessük, hogy a nagyszámú konfliktus és kíméletlenség előfordulása világszerte emelkedjen, ehhez pedig rendkívül fontos, hogy tudatosságra tegyünk szert, számos, nagyon súlyos helyzettel kapcsolatban, amelyek, a bolygó lakóiként, mindannyiunkat érintenek, mivel az egyedüli lakhelyünk forog kockán, és azzal, hogy érdektelenek maradunk, azt mutatjuk, hogy nem vagyunk a saját sorsunkért és embertársainkért harcoló lények. Arról van szó, hogy vonjuk be jobban magunkat és alaposan tudjunk meg mindent arról, ami velünk történik, és egyre jobban szorongat minket.

Ezzel kapcsolatban arra a törekvésre utalunk, hogy mindenhol elpusztítsanak minket és hozzászoktatnak ahhoz, hogy borzasztó szegénységben éljünk, aggodalommal, halállal és fájdalommal telve, miközben az emberiség, mint mindig, nem tesz semmit, hogy megoldja ezt.

De lehetséges, hogy minden megoldódik, helyesen és pártatlanul, ahogy lennie kellene, vagy tovább kell szenvednünk ahhoz, hogy elérjük a szükségszerű és sürgős átalakulást?

Nagyon fontos megérteni, hogy nehéz pillanatban vagyunk, amikor a Föld komoly változásokon megy át, beleértve olyanokat is, amelyeket még soha nem látták azelőtt például, hogy a Holdon számos, ismeretlen eredetű, űrhajó jelent meg, emellett különös robbanások történtek. De ezenkívül, mit mondhatunk a Mars bolygóról, és az azt övező megszámlálhatatlan rejtélyről?