menu


2015. május 18., hétfő

Fajgyűlölet, cionista, MK Ultra, illuminátusok. Eszkalálódó háború

Azzal a szándékkal folytatva, és elmélyülve annak a szükségszerűségben, hogy ne álljunk le a fizikai, pszichikai és belső javulással, elengedhetetlen, hogy megerősítsük magunkat, hogy hatékonyak és pozitívak legyünk, mert ez, azonfelül, hogy biztonságérzetet ad, ösztönöz, motivál, abban is segít, hogy ellenálljunk a bitorló Birodalom nehéz, ellentétes energiáinak, amelyek a lelketlen, hibridizált vazallusaikkal együtt, le akarják rombolni a világot.

Ebben a helyzetben, azokon a károkon felül, amelyek szenvedést okoznak a bolygónak, azzal is szembe kell néznünk, hogy minden a fajgyűlölet és az antiszemitizmus felerősödéséhez vezet, amelyek ugyanabba az irányba mutatnak, mint az Első és a Második Világháború felé vezető első lépések.

De mi a valódi oka mindennek, az egyre erősödő, fanatizmusnak, szélsőségességnek és idegengyűlöletnek, és egyetlen kormány sem avatkozik közbe, hogy azt megállítsa?

Lehet, hogy az a Birodalom új stratégiája, hogy megpróbálják megszállni Iránt, hogy ne maradjon egyetlen békés ország sem? Miért növekszik az IÁ, és az új szövetségese, a Boko Haram, akik templomokat, mecseteket, történelmi jelentőséggel bíró helyszíneket rombolnak le, civileket gyilkolnak le és az egész világot fenyegetik, miközben a kormányok hallgatnak, vagy csak azért informálják a lakosságot, hogy megijesszék őket?

Mi az igazság a történtekről, amelyekről abszolút nem tájékoztatnak?