menu

2015. augusztus 27., csütörtök

Interdimenzionális portálok. A Galaktikus Szövetség ufó-űrhajói.

Azzal az egyedüli célkitűzéssel folytatva, hogy útmutatást adjunk a fejlődésünk érdekében, eljött a végső pillanat, mert a megemelkedett rezgés által, ha semmi sem keresztezi az utunkat, sikerül majd elérnünk a mindig is várt eredményt.

Egy olyan erős tér-idő fényenergiáról van szó, amely körülveszi a bolygónkat, és amely nagyszerű, a csillagokból érkező segítségben részesíthet minket a megmentésünk érdekében. Eljött a pillanat, hogy kvantum-csillag ugrást tegyünk, egy valódi változás felé, amely felemel minket és mindörökre átvezet a foton-fényhez. Mert, ahogy most mennek a dolgok, minden annyira veszélyessé vált, hogy sürgős lett, hogy felkészüljünk rá, hogy képesek legyünk szembenézni bármilyen, előre nem látható, eseménnyel. Valamint, fel kell készülnünk a számos nehézségre és akadályra, ezért legyünk mindig nagyon éberek, minden történéssel kapcsolatban, amelyet az anti-fény hoz.

Sürgősen fel kell ébresztenünk a tudatosságunkat, mert a hihetetlen dimenziókapuk és a fény-hajók, azzal a kizárólagos céllal érkeznek, hogy segítsenek nekünk, mert képesek arra, hogy jelen legyenek és testet öltsenek… Lehet, hogy védelmi feladatokat látnak el, miközben az emberiség a saját dolgaival van elfoglalva, anélkül, hogy észrevennénk, hogy valami felettünk álló dolog tart felénk, hogy megvédjen minket, és kikódolja a régi DNS-ünket, miközben megemeli az alvó tudatosságunkat, különösen azokét, akik jó akarattal telve, rendelkezésre állnak, hogy jobbá tegyék az életüket?