menu


2015. december 11., péntek

Menekültek. Evakuálásra szolgáló portálok, kvantikus ugrás. Multiverzumok

A csillagok világát érintő témák második részében, amelyet mindannyiunknak meg kellene ismernünk, hogy, ezáltal, elősegítsük az átalakító hatású fejlődést, a mutációt, amely eljuttat minket a fényhez, olyan kozmikus történésről van szó, amely túl értékes ahhoz, hogy elfecséreljük azáltal, hogy nem nyugtalanít minket semmi, vagy olyan helyzetekbe keveredünk, amelyek rövid idő alatt mindent megváltoztathatnak az anti-fénynek köszönhetően. Ez az erő kitartóan dolgozik rajta, hogy kiirtson minket a bolygóról.

Akkor, nem nyilvánvaló, hogy világszerte elnéptelenedést és óriási szenvedést akarnak kiváltani a háborúk és a lehető legtöbb számú menekült által, mert tudják, hogy bár vannak, akik a földjükön és az otthonukban maradnak, ugyanakkor a menekültek nem tudják hova menjenek, végül pedig rosszabb körülmények közé kerülnek, mint ahonnan elindultak?
Ezáltal megmutatkozik, hogy az elit terrorja az egész bolygó felett átveszi a hatalmat, de eközben, az idő egyre jobban felgyorsul, ami az ő érdekeik ellen megy, és ez mozgatja őket a kiirtásunkra irányuló terv végrehajtásában. Ez annak köszönhető, hogy napról-napra, egyre több energia-csatorna közvetít felénk foton-fényt az űrből és ez az anti-fény számára elviselhetetlen, nem tud ellenállni neki. Ezért a Csillag Csoport figyel rájuk.

Valójában az emberi és a belső átalakulás útja nem könnyű, ezért nagyon fontos megtanulni megismerni magunkat, megfigyelni a reakcióinkat, a viselkedésünket, mert ez megemeli a rezgésünket, amely, a megfelelő pillanatban, jutalomban részesít minket és az új foton-fény faj részesei lehetünk. Ebben az esetben a szupradimenzionális kapuk kinyílnak majd előttünk és bármilyen súlyos esemény esetén a Galaktikus Szövetség hajóival és a portálokon keresztül megkezdik az evakuálást…