menu


2015. december 11., péntek

Társadalmi káosz, merénylet, az EU felbomlása, mikrocsip beültetések, RFID

Nagyon nehéz időszakban élünk, a történelmünk legsúlyosabb pillanatában. A globális hatatom urai, bár nehéz elképzelnünk, mert úgy érzékeljük, mintha minden ugyanúgy folytatódna, továbbra is azon dolgoznak, hogy még nagyobb instabilitást és fájdalmat okozzanak a nagyszámú menekültnek, akik nem tudják hova menjenek… Ha ehhez hozzáadjuk a terrorizmust, a zsarolást, a korrupciót, a kegyetlen, embertelen háborúkat, akkor látható, hogy a rendkívüli engedetlenség, napról-napra erősödik…

De talán ebben a súlyos helyzetben, hatalmas összeesküvést szőnek a szövetségesek, hogy sürgősen elérjék az EU különös felbomlását… amely még több terrort, kontrollt, felkeléseket, gazdasági krízist, munkanélküliséget, nagyobb rasszizmust vált ki. Vajon a tömegek feletti szigorú kontroll az európai lakosságot is érinteni fogja?

Nagyon fontos megértenünk, hogy ha nem teszünk valamit a túlélésünkért, akkor hamarosan az egész emberiség, kivétel nélkül, ki lesz téve annak, hogy elektromágneses eszközöket telepítenek beléjük. Ezek teljesen kiszolgáltatnak minket, vagyis apró mikrocsipekkel jelölnek meg minket, hogy ezáltal minden aspektust az uralmuk alatt tarthassanak. Vagyis, ki leszünk szolgáltatva az úgynevezett Nagy Testvérnek, akiről számos kiadvány látott napvilágot, úgy filmek, mint számos könyv, amelyek ezzel a komoly, rendkívül fenyegető veszéllyel foglalkoztak.