menu


2015. december 11., péntek

A terror elkendőzése, Szíria. Oroszország szembeszáll az elit összeesküvésével

Azok a Földön zajló, pusztítást okozó rettenetes események, amelyek egyre jobban elmélyítik a káoszt, nem a véletlennek köszönhetőek, hanem nagy valószínűséggel más erők mozgatják őket, amelyekre nem is gyanakszunk. A nagy többségünk, mivel nem ismeri a titkos mozgatórugókat, beletörődünk mindebbe.

Problémát jelent a valódi információ hiánya, amely hatalmas tudatlanságot teremt, aminek a következtében a globális Birodalom számos eseményt a kedve szerint irányíthat. Mivel több millió ember nem ismeri az igazságot, ezért elfogadják az egyáltalán nem meggyőző dolgokat is...
Talán sikerrel járt a nagykoalíció, amely azzal a céllal jött létre, hogy véget vessen az Iszlám Állam rémuralmának? Mi volt az oka, hogy nem sikerült meggyengíteni őket, hanem éppen ellenkezőleg, még több várost vettek be és kulturális, vallási központokat romboltak le?

Lehetséges a kegyetlenség ilyen fokára jutni úgy, hogy közben a társadalom és a kormányok nem tiltakoznak ellene? Vagy olyan, meghatározott célkitűzésektől vezérelt, tervről lenne szó, amely további borzalmakat okoz és még több embert tesz menekültté az egész Közel-Keleten és Afrikában?
Talán hamarosan napvilágra kerül az eltitkolt igazság és a nagy összeesküvés? És Szíriával kapcsolatban, mi az oka annak, hogy kitartóan meg akarják buktatni a törvényes kormányt, miközben a lakosság legnagyobb része feltétel nélkül támogatja?