menu


2016. január 25., hétfő

Az IÁ fenyegetései, biotechnológia, robotok, nanotechnológia, DNS módosítás

Számos elszenvedett konfliktus után, úgy az uralkodók, mint az őket szolgáló hibridek, be akarják végezni a jövőnkkel. Ezért sokan érzéketlenné, hideggé és automatikussá váltak, amelynek hatására az emberi kifejezőkészség elhalványul. Azon felül, hogy folytonos önzésben élünk, nagyszámú ember veszíti el önmagában a szív és a tudatosság értékeit is.
A kérdés az, hogy alávetjük-e magunkat az egyre növekvő feszültségnek, nyugtalanságnak és még több stresszt és nyomást hozunk-e létre… vagy lehet, hogy ez is piszkos mesterkedés csupán, hogy jobban kontrollálhassák az emberekre lecsapó terrort, hogy tömeges elzárásokra és a haditörvény bevezetésére is sor kerüljön, miközben egyre inkább elhintik az új világrend magjait? Vagy a Birodalom által annyira vágyott Harmadik Világháború miatt teszik mindezt és ezért keresnek megszámlálhatatlan kifogást arra, hogy mindent destabilizáljanak?
Azonban, jelen van az egyre erősödő ébredés is, ezért, hogy ellenálljanak ennek a fejleménynek és megpróbálják semlegesíteni a globális társadalom fejlődését, igyekeznek általában tönkretenni a fizikai, a pszichikai és a belső énünket, ami miatt minden figyelmünket a biotechnológia iparának szentelnénk, amelyet azért hoztak létre, hogy jobban vonzódjunk a transzhumanizmushoz, a robot és a bionikus technológiához. De tényleg cél lenne, hogy rendkívüli érdeklődéssel és tettetéssel mesterséges intelligenciát hozzanak létre?