menu


2013. december 1., vasárnap

A globális csőd és az USA kormányzati zárlatának menetrendje

Befolyással rendelkező országok, mint Japán, Oroszország és Kína, komoly adósságállománnyal rendelkeznek, nagyméretű krízisen és óriási gazdasági válságon esnek át...

Bár azt állítják, hogy kijövőben vagyunk belőle, ez valójában óriási csalás, megtévesztés, mert minden a korlátlan mértékű összeomlás felé tart.

Miért nem tudatják mindezt a lakossággal? Lehet, hogy el akarják kerülni a további pénzügyi pánikot, a felvásárlási káoszt, a tőzsde összeomlását, a tőkekivonást, a tömeges pénzkivételt a bankokból, hogy így megelőzzék a szociális lázadásokat és a politikai összeomlást?

Elismert közgazdászok és pénzügyi elemzők szerint, csupán arra várnak, hogy elkerülhetetlenül túllépjük azt az adóssági szintet, amely azonnali összeomlást kényszerít ki, és felgyorsítja a kisegítés szükségszerűségét, vagy egy olyan globális pénzelkobzást, mint amit Cipruson hajtottak végre, hogy teszteljék az erre adott reakciókat, és most úgy tesznek, mintha ez a kérdés már az Amerikai Unióra tartozna...

Szakértők szerint az USA nyilvános adósságállománya, a történelem folyamán először, túllépte a 17 milliárd dollárt. Nem lenne kézenfekvő, hogy kitágítsuk a látószögünket és a megértésünket, hogy felismerjük, az összes embert kihasználják, hogy lássák, mennyit viselünk el?

Az USA kormányának gazdasági összeomlásával, és a meglepő zárlattal kapcsolatban...

Lehet, hogy mivel a kifizetések felfüggesztését ideiglenesen feloldották, a megoldás pozitív és hosszantartó lesz? Vagy talán ez lesz a gyújtószerkezet beindítása egy megállíthatatlan bombán, ami hamarosan felrobban majd, és lerombolja az egész bolygót?