menu


2013. december 1., vasárnap

A MEGTÉVESZTÉS, AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL A SÖTÉT HATALMAK CSÖKKENTIK A SZABADSÁG, A DEMOKRÁCIA, ÉS AZ EMBERI JOGOK MÉRTÉKÉT

Ahogyan már elmagyaráztuk az előző Alcyon-Plejádok videókban, rettenetes válaszúton állunk, mert már nem számíthatunk azokra, akik irányítják, szabályozzák az életünket, a nevelésünket, a pszicho-etikai fejlődésünket.

Szinte teljesen elveszett a bizalmunk az uralkodó elitben, a vallási vezetőkben, a részrehajló médiában, a televízió programokban, amelyek félretájékoztatnak, eltitkolásra, hazugságra, erőszakra, pedofíliára és bűnökre ösztönöznek.

Lehetséges, hogy tiszteletre méltó politikusok, tekintélyszemélyek, vallási és morális vezetők, stb. zavartak össze bennünket, akik a fizikai, etikai, anyagi és spirituális életünket irányítják, szabályozzák? Egy olyan helyzetről van szó, amely elképeszt bennünket, és majd ha a lakosság is értesül róla, hogy azok, akik vezetnek bennünket, részesei egy csalásnak, telve korrupcióval, hazugságokkal, akkor reagálni fognak erre a sok túlkapásra.

Fontos hogy észben tartsuk, hogy azoknak a nagy többsége, akik részesei az elitnek, a látható kormányoknak, vagy az árnyékkormánynak, nem emberi lény, ahogyan hisszük, hanem hideg, robotikus, érzéketlen földönkívüliek. Emberi testbe burkolják magukat, de semmi közük sincs a fajunk érzékenységéhez.

Ezért van az, hogy bár tehetségesek a politikában, elrejtőznek, pózolnak, és nehezen tudják elkerülni, hogy megmutassák, milyenek valójában, és a hüllő-jellegű genetikai felépítésük meg kell, hogy nyilvánuljon valamiben. Mindennek, amit tesznek, két oldala van, kettős arcuk van, kettős moralitásuk, hogy meggyőzzék a sok ártatlant, és folytathassák az aljas, lealacsonyító és romboló teendőik listájának kivitelezését az emberiséggel szemben.

Ezért van az, hogy sokan, amikor felfedezik, hogy az elit manipulálja az emberek bizalmát, akkor jobbnak látják, hogy kilépjenek a rendszerből, az általuk használt piszkos kettős játékból, és úgy döntenek, hogy megmutatják a lakosságnak azt a rettenetes megtévesztést, amelynek részesei vagyunk.

Eljött a pillanata annak, hogy felelősséget vállaljunk, bátor döntéseket hozzunk, és tudatosítsuk magunkban, hogy mi történik körülöttünk világszerte. Ne felejtsük el, hogy egy olyan bolygó lakói vagyunk, amellyel rosszul bántak, amelyet társadalmilag, politikailag és geológiailag is tönkretettek. Ezért nagy szükség van arra, hogy valami pozitívot és építő jellegűt tegyünk a társadalom érdekében.