menu


2013. december 1., vasárnap

Az ISON-üstökös és hatásai, Obama diktatúrája...

Bizonytalan, zavaros életünk legnehezebb pillanatait éljük, egy olyan időszakban, amikor vagy a civilizációnk túlélése következik be, vagy mindenki aljas lerombolása, mi több, a bolygó lerombolása is.

Egyrészt, rejtélyes üstökösök vannak jelen, amelyek ősi idők óta, jelentős események hírnökei... Így történt ez a Halley-üstökös áthaladásával 1910-ben, valamint a Kohoutek, a Hale Bopp, és a Honda üstökösökkel is, amelyek áthaladása egybe esett a véres vietnámi háborúval, és a "halálos spanyolnáthával", amely rövid idővel a bolsevik forradalom után tört ki, az I. Világháború alatt, a Halley-üstökös áthaladásának nyomán. Lehetséges, hogy van valamilyen kapcsolat "az üstökösök áthaladása és az ember között"?

És mit mondhatunk az ISON-üstökösről, az évszázad üstököséről, amely rendkívül közel halad majd el a Naphoz 2013. december 25-én. Lehet, hogy valamilyen átalakító hatással rendelkezik? Lenne valami köze ahhoz a piktogramhoz, amely 2013. augusztus 10-én jelent meg?

És mit jelezhet a C/2007 N3 Lulin-üstökös, amely akkor közelítette meg a Földet, amikor Barack Obama elnököt megválasztották? Vajon kapcsolatban áll mindez azzal, ami jelenleg az USA-ban zajlik, az egyre erősödő elégedetlenség kapcsán? Lehetséges, hogy Obama kormánya, amely úgy kezdi az új pénzügyi évét, hogy nincs elfogadott költségvetése, és az ország történetének valaha fennálló legnagyobb adósságállományával rendelkezik, valamilyen előre nem látható eshetőségre készül fel, amire sokan utalnak?
Úgy lenne, ahogyan a német sajtó véli, hogy az USA demokráciája az önrombolás útján halad, amiről annak kapcsán cikkeztek, hogy az USA kormányzati szervei részlegesen, ideiglenesen leálltak?
Nyílt diktatúrát próbálnak bevezetni az állampolgárok felett?
És van valami jelentőségük az ufóknak, például annak, amit Damaszkusz felett észleltek egy fegyveres konfliktus kellős közepén? Valamint sok másiknak is, mint azok az óriási ufók, amelyeket a NASA kapott lencsevégre, a Naphoz közel...
Legyen bár egyik, vagy másik dolog, ami a csillagos ég mélységeiből érkezik, nagyon fontos, hogy olyan jól informáltak legyünk, amennyire csak lehetséges... és ilyen módon képesek leszünk óvintézkedéseket tenni.