menu


2013. december 1., vasárnap

Mérgezések és radioaktivitás világszerte, Fukushima, Csernobil, Waco...

Fontos tudni, hogy az alacsony rezgésünknek és a tudatlanságunknak köszönhetően, az elit, azonfelül, hogy még mélyebb álomba taszít bennünket, ezt kihasználva furcsa, mérgező és radioaktív szivárgásokat provokál ki. Ez történt a fukushimai atomerőmű esetében Japánban, amely továbbra is halálosan mérgező anyagokat enged a tengerbe, és már az Ukrajnában fekvő csernobili atomerőmű katasztrófájának súlyosságát is meghaladta, amely 200.000 ember életét követelte, és 270.000-nél okozott súlyos fizikai rendellenességeket és rákot.
Mi az oka annak, hogy a Nukleáris Biztonsági Hivatal azt javasolta a kormánynak, hogy ne végezzen olyan szimulációt Fukushimában, amelyben egyszerre szerepel földrengés és nukleáris katasztrófa?
Lehet, hogy ez az egész világra kiterjedő elit csapdája volt, hogy fitogtassa az erejét és a hatalmát, ahogyan az a rettenetes földrengés-szökőár esetében történt Japánban...

Bosszú lenne ez az ország ellen, mert a kormányuk nem engedelmeskedett gazdaságilag és pénzügyileg a világ feletti uralommal rendelkezőknek? Meglepő módon, számos tény rejtve maradt, és kevés szó esik róluk. Lehet, hogy a halottak számát és a radioaktív szennyezés mértékét fedik el a lakosság elől? Egy, a katasztrófa után két évvel készült, jelentés szerint, a megvizsgált gyermekek 42,2%-nak már van valamilyen pajzsmirigy elváltozása, amelyek közül 18 esetben már rákot diagnosztizáltak, mindezt a 15.845 halotton, a 3.380 eltűnten, és a 5.893 sebesülten felül...
És mit mondhatunk a 22.000 feltételezett halálesetről, amelyek az USA-ban történtek a fukushimai sugárzás következtében?
És azok a szivárgások, amelyeket hivatalosan nem ismertek el, mint a Penly Atomerőmű esetében, Franciaországban, vagy a Doelben történt esetet Belgiumban, vagy a kelet-Lothian-Tornessben történteket az Egyesült Királyságban, és mindegyik 2012-ben történt? Véletlen egybeesések lennének, vagy állnak valakik ezek mögött, akik meg akarnak minket betegíteni, vagy akár megsemmisíteni? Miért történt ilyen sok nukleáris szivárgás ilyen rövid idő alatt? És mi a helyzet a vegyi üzemekkel, amelyek mindenfelé szennyeznek?

És a szivárgásokkal, amikor több ezer tonna olaj kerül a tengerbe olajszállító tartályhajókról? És miért nem tudtuk meg soha a valódi okát a texasi Waco Vegyi Üzem pusztulásának? Mi történik szerte a világon?
Mindez véletlen egybeesés lenne, vagy egy baljós összeesküvés rejlik e mögött? Folytatják a megmérgezésünket, hogy ilyen módon oltsák ki az életünket?